Wikkeljurkjes

Mijn nichtjes zijn allebei kort na elkaar twee jaar geworden. De grote zussen hadden allebei van mij van de zomer al een zelfgemaakte outfit gekregen. Dus deze dames konden niet achterblijven.

Ik maakte wikkeljurkjes zonder mouwtjes naar aanleiding van een van de eerste jurkjes die ik voor Fien maakte. Nagemaakt van een gekochte Roos 5011. Deze kocht ik bij Troelala

Ik heb inmiddels het patroon Roos 5011 in huis maar gek genoeg kan ik er niet mee uit de voeten! De mouwtjes zitten raar en het inrijgen van het koordje klopt steeds niet. Vandaar dat ik maar gewoon mijn eigen versie gebruikte!

Tips voor de Roos 5011 zijn erg welkom!!!

Zodra er foto’s zijn met de meisjes plaats ik ze. Tot die tijd deze maar:

20131024-225109.jpg

20131024-225128.jpg

20131025-094012.jpg

20131106-195914.jpg

Advertenties

2 gedachten over “Wikkeljurkjes

  1. Hai. De mouwtjes bovenaan moet je een stukje rimpels. Tussen de twee streepjes op het patroon in. Voorpanden sluiten niet helemaal over elkaar. Heb je hier wat aan? Daar liep ik de eerste keer tegen aan. En met de koordjes/wikkellintjes doe ik zelf maar wat ;).

    • Dankje! Ja mpuwtjes rimpelen was ik uit maar ze gingen wel erg bol staan. Wat bedoel je met de panden sluiten niet helemaal? In t patroon is t lusje voor t wikkelkoord wel erg laag, waardoor het voorpand veel lager komt te hangen dan t onder voorpand. Heb jij dat ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s